Despre noi

24 de ani de experienţă în IT

CHROME COMPUTERS şi-a inceput activitatea în 1994, in Bucureşti, fiind în prezent unul dintre principalii distribuitori de IT de pe piaţa românească, oferind soluţii informatice de top, prin integrarea de software, hardware, comunicaţii şi a unui pachet complet de servicii.

Proiectele realizate direct sau împreună cu partenerii locali din ţară, au permis ca firma Chrome Computers să acumuleze o experienţă deosebită în asigurarea dezvoltării unei oferte complete de produse şi servicii competitive, bazate pe cele mai înalte competenţe şi strategii .

Raportul între calitatea serviciilor prestate şi preţurile oferite de noi este optimal, punându-se îndeosebi accentul pe calitatea lor. Satisfacţia clientului este cea mai importantă măsură a realizărilor noastre şi de aceea tratăm fiecare client cu cea mai mare atenţie şi seriozitate.

Parteneriate şi certificări

Pe parcursul anilor am înţeles priorităţile clienţilor noştri şi am crescut permanent standardele de calitate astfel încât să răspundem întotdeauna exigenţelor dumneavoastră, lucru dovedit şi prin certificarea de calitate ISO 9001:2005 şi ISO 14001:2001 aprobată SRAC, precum şi prin referinţele clienţilor noştri.

În prezent activăm ca integrator IT și Value-Added Reseller în următoarele domenii:

  • Comercializare de sisteme de calcul la "cheie", brand internațional sau brand propriu - desktop și notebook, tablete, componente, imprimante, plottere, UPS, software, etc.
  • Consultanță hardware și software, proiectare sisteme informatice complexe
  • Service și mentenanță pentru sisteme, periferice, printere, servere și rețele de calculatoare pe bază de abonament (întreținere hardware și software)
  • Proiectare și execuție rețele structurate de voce și date, în tehnologie cupru, FO sau wireless

Avem parteneriate semnate cu producători de renume precum:

  • DELL, Hewlett Packard, Lenovo, IBM, FUJITSU, TOSHIBA, ACER - sisteme PC, notebook și servere
  • MICROSOFT, KASPERSKY, BitDefender, COREL, ADOBE, Symantec, McAfee - software
  • ASUS, APC, Samsung, PHILIPS, EPSON, BENQ, LG, Kingston, GIGABYTE
  • Lexmark, Xerox, OKI, Hewlett Packard - imprimante și multifuncționale color sau monocrom, format A4 și A3 cu sau fără duplex, accesorii pentru multifuncționale: sertare suplimentare, stand.

Valorile noastre

1
Atitudine profesionistă

Ne folosim experiența pentru a oferi clienților servicii personalizate

2
Calitatea produselor

Oferim clienților cele mai bune produse

3
Competența personalului

Echipa noastră include specialiști certificați pentru cele mai noi tehnologii IT&C


ABILITĂȚILE noastre

Rețelistică 90%
Administrare sisteme 85%
Cablare structurată 80%
Configurare servere 90%
Suport tehnic 100%

Echipa noastră

Având o echipă de peste 20 persoane, suntem aproape de clienți și le oferim soluții în domeniul IT și service pentru sisteme, periferice, printere, servere și rețele de calculatoare, la standardele impuse de liderii mondiali.

Suntem în permanență conectați la noutățile lansate pe piața IT, participăm la training-uri și cursuri oferite de producătorii de renume, astfel încât putem oferi servicii și soluții de top.


Misiunea noastră

Să ne ascultăm clienții cu atenție pentru a le putea înțelege nevoile, pentru a putea dezvolta și implementa soluții care să garanteze succesul și astfel să le câștigăm încrederea și fidelitatea.

Să creăm un mediu de lucru care să promoveze spiritul de echipă, prin încurajarea comunicării și cooperării între angajați, să le oferim angajaților noștri locuri de muncă bazate pe provocare și performanță, să formăm competențe prin forme variate de instruire, astfel încât fiecare membru al echipei CHROME COMPUTERS să obțină satisfacție și împlinire profesională.